NIE PRZYWIERA DO POWIERZCHNI

OLI-OLI
OLEJ RZEPAKOWY "CANOLA OIL"

Sprawia że żywność w czasie smażenia nie przywiera do powierzchni naczyń. Ułatwia czyszczenie i mycie naczyń. Patelnie i sztućce można wycierać do czysta bez użycia płynu i skrobania. Zawiera naturalny olej rzepakowy i lecytynę (naturalny roślinny składnik fasoli sojowej, który zapobiega przyleganiu do powierzchni naczyń).

Doskonały w dietach

Wspaniały smak i możliwość spożywania nawet w najbardziej wymagających dietach. Znakomity w dietach, eliminuje potrzebę użycia oleju, smalcu, tłuszczu, margaryny. Nie zawiera cholesterolu, sody ani tłuszczu. Nisko kaloryczny sposób na smażenie. Zawiera o 95% kalorii mniej niż masło, margaryna lub olej na jednostkę.

Ekonomiczny i bezpieczny

Łatwy do użycia na patelni, garnku, grillu i nawet w naczyniach używanych w kuchenkach mikrofalowych. Chroni naczynia teflonowe i zapobiega zadrapaniu ich powierzchni.

  • Sposób użycia
  • Skład
  • Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć.
  • Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 – 30 cm od powierzchni.
  • Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.
  • Naciskając przez 1/3 sekundy zużywa się około 0.25 g.
  • Ilość powtórzeń: około 1550 razy.

Olej rzepakowy*, lecytyna, woda (dla przeźroczystości), gaz wypychający.

* jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.

Zawiera soję.

ZAPRZYJAŹNIONE SERWISY