NIE PRZYWIERA DO POWIERZCHNI

OLI-OLI
OLEJ SOJOWY Z MĄKĄ

Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest naturalnym olejem z zawartością mąki. Zostało stworzone dla potrzeb profesjonalnego pieczenia. Teraz można „posmarować olejem i posypać mąką” jednocześnie, szybko i równo.

Oli-Oli do pieczenia ciast w aerozolu z mąką jest idealny do pieczenia chleba, ciast ciasteczek, gofrów. Eliminuje potrzebę dodatkowego natłuszczania masłem, margaryną czy posypywania mąką form do pieczenia. Ma zastosowanie we wszystkich formach i foremkach do pieczenia ciast, ułatwia wyjęcie z formy oraz jej czyszczenie.

  • Sposób użycia
  • Skład
  • Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć
  • Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15 – 30 cm od powierzchni.
  • Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.
  • Naciskając przez 1/3 sekundy zużywa się około 0.25 g.
  • Ilość powtórzeń: około 462 razy.
  •  

Olej sojowy* lecytyna, mąka, gaz wypychający.

* jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.

Zawiera soję.

ZAPRZYJAŹNIONE SERWISY